Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

Aquest curs l’escola oferirà 4 tipus de tallers diferents que es realitzaran cada trimestre. Tots ells s’iniciaran durant el mes d’octubre i tindran una durada d’entre 6 i 8 sessions.

El taller de nadons està pensat per a alumnes de fins a 2 anys que hauran de venir acompanyats amb un pare/mare o tutor on podran disfrutar de l’expariència vivencial de la música en els termes més essencials com poden ser l’experiència sonora, l’exariència tàctil i l’experiència visual a través de totes les eines i activitats que proposarà la professora que dirigieix el taller. Serà una bona experiència familiar!

El taller de veu està adreçat a alumnes majors de 18 anys on es podran adquirir i perfeccionar la tècnica vocal a més de cantar en grup i compartir experiències enriquidores.

Una altra oferta que tenim prevista és la del taller de guitarra. Aquest taller consistirà en aprendre a tocar l’instrument a través dels acords per a poder acompanyar les vostres cançons preferides. Amb aquest taller podreu comprovar que, amb les 8 sessions de durada, aprendreu els acords més habituals i pràctics per tocar. Està dirigit a alumnes majors de 16 anys.

Per últim, l’escola proposa un taller de piano per a no pianistes. Aquest taller es pot realitzar sense coneixements previs de música i està dirigit a alumnes majors de 16 anys. Durant el taller podreu adquirir els coneixements bàsics de com acomanyar una cançó i ho podreu aplicar al vostre repertori preferit!

Us hi esperem!

Categories: