Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

Durant la setmana del 7 a l’11 de febrer hem celebrat la primera setmana de microconcerts del curs 2021-2022. Aquests microconcerts consisteixen en la presentació de la feina que han fet els alumnes durant la primera meitat de curs i el format de les actuacions permet que no hi hagi aglomeracions a les sales de concert.

Per a l’ocasió s’havia habilitat la sala auditori i la sala 1.1 per a poder realitzar simultàniament dos concerts i per a cada dia hi havia previstos dos torns: a les 17:30h i les 19h. En cada concert, podiem trobar actuacions en solitari i en grup, o bé acopmanyats per pels professors.

Un cop finalitzales les intervencions dels alumnes, alguns dels concerts es van acabar amb una petita actuació dels professors del centre.

Un cop finalitzada la setmana de microconcerts a l’escola de música de Sant Feliu de Guíxols van tenir lloc els microconcerts a l’escola de música de Platja d’Aro els dies 14 i 16 de febrer. El format era semblant al que es va realitzar a Sant Feliu de Guíxols: una mostra dels alumnes en actuacions de no més de 12 alumnes.

Els alumnes van interpretar les obres treballades a través del piano, el violí, el violoncel i la guitarra.

Ens retrobarem a la següent setmana de microconcerts!

Categories:

Tags: