Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

Des de l’Escola de Música us proposem 2 nous Tallers de curta durada que començaran a partir del mes de març de 2022

Tenim moltes ganes de compartir i ensenyar música i volem fer-la arribar de petits a grans. 

Taller de Ukelele: Adreçat a aquelles persones que vulguin iniciar-se en l’instrument (Ukelele) i tinguin curiositat per explorar les seves possibilitats. 

No es necessiten coneixements previs ni coneixements musicals. L’Ukelele és un instrument portable, intuïtiu i fàcil d’aprendre. No deixis passar aquesta oportunitat i apunta’t! 

L’escola disposa de 2 ukeleles per aquells alumnes que vulguin provar el taller i encara no tinguin l’instrument. Es necessita un mínim de 4 alumnes per a realitzar el taller. 

Es faran 8 sessions els DIMECRES de 19.30h a 20.15h amb un preu únic de 60€, sense matrícula. 

A càrrec del professor de guitarra i ukelele Àlex Rocas de l’Escola de Música. 

Taller de Veu (Stabat Mater) : Adreçat a aquelles persones que vulguin cantar i compartir algunes de les  melodies d’aquest obra mestra de la literatura musical. 

L’Stabat Mater és una obra musical religiosa escrita per Giovanni Battista Pergolesi el 1736, dos mesos abans de la seva mort. Es tracta doncs de l’última obra del compositor mort als 26 anys a causa d’una tuberculosi. Esta escrita per a dues veus (soprano i contralt) i és una obra sublim i molt recomanada. 

Es necessiten coneixements musicals i vocals per tal de poder interpretar les parts ja sigui de soprano o contalt. Adreçat a veus femenines o blanques. 

Es faran 6 sessions els DIVENDRES de  19.30h a 20.30 amb un preu únic de 60€, sense matrícula. 

A càrrec de la professora de cant de l’Escola de Música Georgina Reyner, amb el professor Josep Maria Cols com a pianista repertorista. 

Esperem que us agradin aquestes propostes musicals i animeu-vos a aprendre música a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

Animeu-vos a fer música!

Categories: