Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

L’escola posa en marxa una nova iniciativa per a no parar de fer música! Ens aquest cas es tracta d’una activitat dirigida als pares, mares o tutors dels alumne sde l’escola de música de Sant Feliu de Guíxols.Aquesta és una activitat gratuïta i autodidacta que us pot mostrar com de divertit pot ser aprendre a tocar un instrument i la podreu realitzar cada dilluns i dimarts de 17:30h a 19h. El centre posarà a la vostra disposició 2 ukeleles, 2 tabletes i un cançoner d’ukelele per a poder aprendre autònomament mentre espereu a els vostres fills.

En les tabletes hi podreu trobar una llista de reproducció de tutorials on s’ensenya de manera fàcil i amena com iniciar-se a tocar l’ukelele. En els dispositius també hi trobareu uns afinador per a poder posar a punt l’instrument o sigui que no us queden excuses!

Per a poder començar només cal que ho demaneu a secretaria qualsevol dilluns o dimarts – no cal cita prèvia- però si caldrà apuntar-se conforme s’està fent ús dels instruments i material així com l’hora d’inici i finalització de l’activitat.

Ràpid i fàcil: el teu fill/a entra a classe i tu practiques amb l’ukelele. El temps us passarà volant i podreu intercanviar experiències musicals amb els vostres fills.

No deixeu passar l’oportunitat d’aprendre una cosa nova!

Us esperem a l’escola!

Categories:

Tags: