Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

Després d’un curs ple d’incerteses on hem hagut d’intercalar classes online amb classes presencials, finalment hem pogut acabar el curs a les aules! Per mirar de tornar a la normalitat hem volgut acabar el curs fent mostres de la feina feta durant el curs però de manera esglaonada, en petits formats però mirant de fer partícips a tothom.

Les mostres varen començar el dimarts 15 de juny a l’escola Mossèn Baldiri i Reixach, on el projecte de “jugant amb cordes” va mostrar el repertori treballat amb els cursos de 4art i 5è, fent dos passes del repertori pels companys de l’escola.

A la tarda, els alumnes de FB 1-2 van continuar amb la seva actuació on ens varen mostrar com toquen, canten i ballen! A més varem gaudir el grup de percussió i d’alguns grups de música de cambra. 

El dimecres 16 de juny vàrem realitzar l’actuació de fi de curs a les aules de Platja d’Aro on els familiars van poder gaudir de les agrupacions instrumentals i vocals de l’escola! 

Va tenir una gran rebuda poder fer l’acte a l’exterior.

El dijous 17 de juny continuaven els actes del projecte de cobla! Durant el matí van fer la seves intervencions a la plaça del mercat i al la rambla. 

Durant la tarda, al pati de l’escola de música, hi va haver diversos torns on, a les 17h, començaven els alumnes de P5 i l’aula de violoncel amb la seva intervenció i a les 18h el grup de guitarres i a les 19h el grup de vent. 

Va finalitzar la setmana amb la coral de nivell mig  i els combos de l’escola el divendres 18 a partir de les 19h. En el treball del curs també hi va haver moviment a més del treball de tècnica vocal en el cas de la coral i la improvisació en el cas dels combos.

El dissabte 19 va ser torn de l’orquestra de corda de l’escola. El pati feia molt de goig i es va aprofitar l’ombra per poder tocar sense que els instruments patissin l’exposició al sol. El concert va tenir molt d’èxit!

El dilluns 21 de juny va ser el dia de la música! L’escola va fer mostra doble de feina: al pati de l’escola el grup coral de dilluns que, a més de cantar ens van ensenyar les danses que havien treballat, i el taller de veus ens varen delectar amb el seu progrés.

Per altra banda, els combos de l’escola de música es van desplaçar fins a Girona per a participar en una jam session prevista al Sunset Jazz Club on van posar en pràctica la seva destresa en l’actuació en directe.

I finalment, el dimarts 22 de juny es va concloure el curs amb el grup de P3 i P4 fent una mostra de dansa, coordinació i cançó. També va intervenir el grup coral de dimarts acompanyats pels professors de l’escola. 

Totes les actuacions es van poder fer al pati de l’escola i la climatologia va acompanyar a els actes previstos. 

Estem molt contents d’haver pogut fer actes amb públic i haver tornat una mica a la normalitat. Esperem i desitgem que el proper curs es pugui seguir recuperant l’activitat i ens retrobem amb el públic. 

Bones vacances a tothom i bon estiu!

Categories: