Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

El proper dilluns 22 de Novembre de 2021 acollim a l’Escola de Música la primera sessió del Club Òpera Bib, que tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola a les 19 hores (Carrer d’Antoni de Capmany, 23), activitat coordinada amb la Biblioteca Municipal.

En aquesta primera sessió, la conductora del club, la soprano Clara Valero, ens parlarà de Les noces de Figaro de W. A. Mozart a partir de la lectura de les Memòries de Lorenzo da Ponte. Durant l’acte, la Clara interpretarà alguna de les àries de l’òpera acompanyada pel pianista Luis González.

Tot seguit, a les 20h podreu escoltar la tradicional audició per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, que se celebra el 22 de novembre, per part dels alumnes de l’àrea de cant de l’Escola de Música, no us ho perdeu!

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Liceu BIB, un projecte del Departament de Cultura, a través del Servei de Biblioteques, i el Gran Teatre del Liceu que col·laboren per facilitar que les biblioteques ofereixin clubs de lectura i d’audició al voltant de l’òpera, facilitant-los recursos per dur a terme aquestes activitats: lots de llibres, conferències, recursos d’informació per conèixer millor les obres operístiques i avantatges per assistir a les funcions del Liceu.

Cal reservar localitat anticipadament, si en voleu una, poseu-vos en contacte amb l’escola a través del nostre correu electrònic: escolamusica@guixols.cat

Categories: