Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro

Des de l’Escola de Música de Sant Feliu i amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat,  us presentem la segona edició del cicle “Música i descobertes”.

Arran de la pandèmia hem modificat les activitats de l’Escola de Música per tal d’evitar les aglomeracions i hem perdut el contacte personal amb pares, mares i alumnes. Degut a aquest  motiu i a la bona rebuda de la primera edició, la proposta d’enguany vol apropar la música, la il·lusió, els nervis i l’allau d’emocions que significa una actuació en directe al públic assistent.

Repetirem el format d’alternar concerts, música per a menuts i edu música, que va generar moltes sinèrgies i una rebuda molt positiva per part del públic assistent.

En la present edició la totalitat de les activitats del cicle les realitzen professors del centre o vinculats a l’escola i a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Volem potenciar el talent i la creativitat de km 0, així com connectar els artistes que participen amb els alumnes, pares, mares i professors del centre. 

Gaudirem de 10 propostes musicals que es realitzaran els divendres a l’auditori de l’Escola de Música, a partir del 18 de Febrer de 2022, amb una durada aproximada de 50 minuts. A les 19h els concerts i edu música i a les 18.30h tallers i concerts per a menuts.

Descripció de les activitats:

  • 4 concerts de professors amb interessants propostes personals de diferents estils. Podrem escoltar des d’un concert solista de flauta a un trio flamenc.
  • 3 concerts/tallers adreçats als més menuts, acostant la pràctica i la vivència musical als infants i contribuint al seu desenvolupament artístic i humà.
  • 3 activitats ”Edu música”. Són ponències i col·loquis entorn al fet musical, a la seva pedagogia o a la seva història. Volem adreçar-nos no tan sols a alumnes, sinó també a pares, mares, professors, músics, melòmans i aficionats a la música a compartir i ampliar la seva visió sobre la pedagogia musical, la pràctica instrumental o com perdre la por escènica.

A continuació totes les dates: cliqueu aquí.

Esperem que gaudiu aquesta segona edició de “Música i descobertes” i que us ajudi a conèixer els professors vinculats al centre, nova música i experiències musicals. En definitiva, us convidem a escoltar música a l’Escola de Música!

Categories: