Recull de les activitats de Nadal

A l’escola de música de Sant Feliu, aquest Nadal no hem parat!! us deixem un recull de totes les activitats que s’han anat fent…

Audició d’adults, el 13 de desembre! un concert molt bonic on els nostres alumnes més veterans van interpretar obres de molts estils diferents, amb el violoncel, violí, flauta, cant…

El 15 de desembre vam anar a fer una mica de música pels avis i àvies de Sant Feliu, van estar molt contents!

El 17 de desembre els alumnes més petits de l’escola van cantar a la Rambla col·laborant amb la Marató de Tv3 i acompanyant l’escudellada popular. També participaren cantant “L’Àngel i els pastors” i “Dimoni Pelut ” juntament amb altres corals de la ciutat en la Inauguració del pessebre de l’Arc de St. Benet. Ho van fer molt bé!

19 de desembre. Audició de Nadales amb els alumnes de piano, al Teatre Auditori Narcis Masferrer

 El 19 de desembre també vam anar a l’Asil Surís de Sant Feliu

 

20 de desembre. Concert de Nadal a la Masia Bas de Platja d’Aro, on va cantar la coral, el conjunt instrumental, grups de guitarres, violins….

Concert dels alumnes de sensibilització, els més menuts.

22 de desembre. CONCERT DE NADAL dels alumnes a partir de 3r de formació bàsica…

23 de desembre. Última actuació del 2017 a la Masia Bas de Platja d’Aro! Inaugurant l’exposició “Un passeig pel nostre Fons d’Art”.

CONCERT DE CORALS a l’Esglèsia del Monestir!

El grup de vent i percussió van sortir a tocar Nadales per Sant Feliu…!!!!

Actuació de l’orquestra de corda i un grup de violins pels carrers de Sant Feliu, la Rambla i el Mercat durant les festes nadalenques.

Petits i grans de vent i percussió obrint la cavalcada de Reis!!