INTERCANVI ST.FELIU DE G. / MALLORCA

Els dies 12,13, 14 i 15 d’octubre  la Coral de 4art,5è i 6è de Nivell Mitjà i les seves  famílies han acollit les corals Vint&Sing de l’Escola de música Ireneu Segarra de Palma de Mallorca i la coral Cap&Coda d’Alaró en el retorn de l’intercanvi iniciat a Mallorca el passat mes de setembre.

La tarda del dijous 12 ens va visitar l’Àlex, el baixista de Txarango,qui va contestar  molt amablement totes les preguntes realitzades pels nois i noies de les corals; acabant cantant tots junts la cançó “Quan tot s’enlaire” i ell tocant el baix. Moltes gràcies Àlex per la teva sinceritat i simpatia.

Després assajàrem la nova cançó i la coreografia del “Give it up” i a la nit sopar tots junts al Montclar amb menjar que van portar alumnes i famílies de la coral i com a fi de festa una Jam Session on participaren amb moltes ganes, fou tot un èxit. Bravo!

El divendres després de l’assaig al matí vam anar a la Conca a dinar i passejàrem pel camí de ronda fins a St. Feliu. a la nit els alumnes sopar i festa a Platja d’Aro i els professors sopar tots junts.

Dissabte al matí assaig intens al teatre i a la tarda concert a les 19h. Fou un concert meravellós  i emotiu, amb molt bona interpretació vocal i corporal on les corals donaren el màxim , gaudint i fent gaudir el públic moltíssim.

Després del concert vàem tenir temps de sopar i de compartir una bona estona tots plegats!

Donem les gràcies a les dues directores n’Antònia i la Dolors i a tots els professors Luís, Anna M., Miguel, Xavi, Costín i Sebastià, també a tots els membres de les corals i a totes les famílies que van participar en l’intercanvi.

Fou una experiència molt enriquidora per tots tan musical com humanament, que recordarem sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *